Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Monday, December 12, 2011

Fustane nusesh - lojra

Prisni 10 sekonda sa te ngarkohet loja dhe me pas klikoni mbi "PLAY" per te filluar lojen.

Zgjidhni fustanin tuaj te nuserise qe doni. Zgjidhni dhe stolite qe preferoni dhe me pas klikoni te "SHOW" qe te shikoni se cfare krijuat.


No comments:

Post a Comment