Pages

Subscribe:

Ads 468x60px

Monday, December 12, 2011

Vish mesuesen

Ne anen e majte keni rrobet.

Prit 10 sekonda sa te ngrakohet loja dhe me pas kliko mbi "PLAY" per te filluar lojen.

Lojra me Justin Bieber

Vish Justin Bieber.

Prit 10 sekonda sa te ngrakohet loja dhe me pas kliko mbi "PLAY" per te filluar lojen.

Lojra me balerina.

Vish balerinen.

Kliko mbi "PLAY" per te filluar lojen.Per me shume lojra te tjera shkoni te lojra.it

Fustane nusesh - lojra

Prisni 10 sekonda sa te ngarkohet loja dhe me pas klikoni mbi "PLAY" per te filluar lojen.

Zgjidhni fustanin tuaj te nuserise qe doni. Zgjidhni dhe stolite qe preferoni dhe me pas klikoni te "SHOW" qe te shikoni se cfare krijuat.


Veshje ne vjeshte

Prit gati 10 sekonda sa te ngarkohet loja dhe me pas zgjidh veshjet duke klikuar mbi veshjet.